sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Juodaan viinaa

Kun kerroin uudenvuodenpäivänä Facebookissa, että yksi vuoden 2014 tavoitteistani on, että viinakaappi on tyhjä vuoden lopussa, luulivat varmaan monet sen olevan vitsi tai ilkeilevä vastaisku tipattomien julistajille. Pilke on silmäkulmassani toki, mutta olen myös tosissani.

Tavoite numero 10 

Viinakaappiimme on kertynyt kaikenlaista hyvää, mutta emme me niitä kahden kesken juo. Mielikuvissani on rauhallinen ilta, hyvä kirja molemmilla ja rouvalle sherryä, herralle viskiä lasillinen. Sitten keskustellaan kirjallisuuden inspiroimana henkevästi. Tällaista ei vaan tapahdu. Viinakaapin tyhjennykseen tarvitaan juhlia, ystäviä ja kestitystä.

Meidän tyypillinen lauantai-iltamme menee niin, että teemme hyvää ruokaa, juomme sen kanssa viiniä ja sitten istahdamme television lauantaiviihteen pariin syömään juustoja tai muuta pikkuherkkua, jonka ohessa menee pullo-pari punkkua. Tämä kaikki on ihanaa, enkä siitä ole luopumassa. Mutta kenties voisimme silloin tällöin olla sosiaalisempia. Aina puhumme siitä, kuinka pitäisi kutsua ne ja ne kylään, mutta sitten loppupelissä kyhjäämme kaksin.Tavoitteenani on siis että
viinakaappi on tyhjänä vuoden lopussa.

Siis tulkaa toverit, juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi niin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, kannustus tai kritiikki! Kaikesta olen kiitollinen.