keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Yksitoista tavoitetta ja kolme sääntöä vuodelle 2014

Asetin ennen vuoden vaihtumista itselleni yksitoista tavoitetta ja kolme sääntöä. Miksi? Siksi, että olin pettynyt joidenkin asioiden tilaan elämässäni, siksi että tunnen tarvitsevani muutosta ja siksi että tarvitsen onnistumisen tunteita ja elämyksiä. 

Pari viikkoa sitten istuin työpaikkani henkilöstötilaisuudessa kuuntelemassa yrityksen strategiapuheita ja kun tultiin kalvoon "yrityksen tavoitteet 2014", tajusin että tarvitsen tuollaisen kalvon itselleni. Mietin mitkä asiat minua estävät pidemmälä tähtäyksellä olemasta onnellinen tai edes tyytyväinen itseeni ja mitkä asiat voisivat tuoda sellaisia elämyksiä, joista voisin olla ainakin siinä hetkessä onnellinen. Lupauksia en halunnut tehdä, vaan tavoitteita. Vuoden kuluttua katsotaan, ovatko ne toteutuneet ja miten. 

Tässä blogissa aluksi esittelen tavoitteet ja niiden taustat ja pitkin vuotta seuraan niiden edistymistä. Kaikkia keinoja tavoitteiden saavuttamiseen ei vielä ole olemassa, joten niiden etsinnästä ja toimivuudesta kerron myös.

Blogin nimi tuli kirjaimellisesti hatusta. Kerroin tavoitteistani ennen vuodenvaihdetta  työkavereille, jotka ehdottivat blogin perustamista edistymisen seuraamiseksi. Kysyin, että mikä olisi hyvä blogin nimi ja toinen toveri näytti toisen pipoa, jossa luki tuotemerkki State of Wow. Vaikka kyseessä onkin tanskalaisen hattukauppiaan brändinimi, niin siitähän tässä on kysymys ja blogi sai nimensä.

Tavoite 11


Tavoitteita on yhteensä yksitoista, joista yhdestoista on the Tavoite, mihin muiden tavoitteiden saavuttamisen uskon johtavan. Tämä on myös tavoitteista vaikein saavuttaa sekä mitata. 

Joka ilta rakkaani toivottaa minulle neljä asiaa; nuku hyvin, näe kauniita unia, herää onnellisena ja muista, että rakastan sinua. Joskus aamuisin hän kysyy, että olenko onnellinen. Viime aikoina olen joskus epäröinyt vastauksessani. En tahtoisi epäröidä vaan  vastata aidon rehellisesti kyllä, kun aviomieheni kysyy olenko onnellinen.


Jotta tarinassa olisi clifhanger, muut kymmenen tavoitetta ja ne säännöt esittelen seuraavissa blogauksissani.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, kannustus tai kritiikki! Kaikesta olen kiitollinen.